Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bloem, boter, brood, ei, gehakt, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, rundergehakt, sjalot, tijm, ui, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit 101 ballen:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch uit Fresh en light:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Brindisa:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Koken voor elke dag: