133 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisbieslookbleekselderijbloembotercitroensapdilleeiextra vierge olijfoliegerookte zalmgrof zeezoutknoflooklaurierbladolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesuikeruiwitte wijnwortelzalmfiletzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Carpaccio van gerookte vis

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, kappertjes, olie, peper, peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Gevulde citroenen

Ingrediënten:
azijn, citroenen, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, tonijn uit blik en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fantastische lasagne met vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, garnalen, kerstomaat, lasagnavellen, laurier, melk, muskaatnoot, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, venkelknol, visfilet, witte ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:

Viskefta met saffraan en citroen

Ingrediënten:
bloem, boerenbrood, citroen, ei, harissa, ingelegde citroen, koriander, marokkaans brood, saffraandraadjes, schelvisfilet, vloeibare honing, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Zalm met citroen in dilleolie

Ingrediënten:
citroen, dilleolie, droge witte vermout, kappertjes, maïzena, olijfolie, suiker, zalmsteak, zout en zwarte olijven

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Viskebabs met kappertjes, geblakerde aubergine & ingemaakte citroen

Ingrediënten:
aubergine, bosui, broodkruim, citroen, dille, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijn, griekse yoghurt, ingemaakte citroen, kappertjes, knoflook, peterselie, schelvisfilet, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemarineerde zalm met kruidge olie

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, crème fraîche, dijonmosterd, grof zeezout, korianderzaad, olijfolie, verse gemengde kruiden en zalmfilet

Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Sous-vide zalm

Ingrediënten:
citroenrasp, olijfolie, poedersuiker, zalmfilet en zout

Soort:
vis
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Zalmspread met zuurdesembrood

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, citroensap, citroenzest, mayonaise, peper, slagroom, zalmfilet, zout en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Ingelegd tonijnhart in zwarte inkt

Ingrediënten:
citroen, flan marino, inktsaus, rozemarijn, sinaasappel, sinaasappelpartjes, suiker, tonijnhart, tonijnlevermousse en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemengde ceviche

Ingrediënten:
bieslook, citroen, extra vergine olijfolie, sla, limoen, makreelfilet, sinaasappelsap, tarbotfilet, vastkokende aardappel, versgemalen zwarte peper, visfilet, wittewijnazijn, zalmfilet en zout

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Forellen met dille

Ingrediënten:
azijn, citroen, citroenschil, dille, fondu-relish uit pot, forel, mayonaise, rode paprika uit pot, suiker, witte gelatine, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Haal meer recepten op...