Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, augurk, bieslook, bloem, citroen, citroensap, ei, groene paprika, knoflook, komkommer, laurier, laurierblad, mosterd, olie, olijfolie, peterselie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw: