Diner / voorgerecht uit Italië:
Antipasto di anguilla affumicata - Gerookte paling met rode ui
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, gerookte palingfilet, olijfolie extra vergine en rode ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, peper, peterselie, prei, rode paprika, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, witvisfilet, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Casa Moro: