Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Carciofi ripieni - Gevulde artisjokbodems
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, artisjokbodems, bladpeterselie, citroensap, knoflook, olijfolie en paneermeel
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, bladpeterselie, boter, calamari, droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, inktvis, laurierblad, olijfolie, peper, rode ui, tomaat, ui, venkelzaad, visbouillon, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: