Gebakken calamari met borlottibonen

Je vindt dit recept op pagina 1411 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fritto misto di pesce

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Gevulde inktvis in tomatensaus - calamari ripieni variatie

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Gevulde inktvis - calamari ripieni

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Pijlinktvis uit de Marche

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel