Gemarineerde ansjovis

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 232 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
210 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gestoomde asperges met citroen en ansjovisboter

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Dressing met ansjovis en kappertjes

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Groene asperges met ansjovis

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Gekookte visjes - pallu mara

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie