Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Harder met peterselie - cefalo al prezzemolo
- Ingrediënten:
- citroen, harder, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, ansjovis op zout, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groene paprika, laurierblad, olijfolie, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, witvisfilet, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Amuse / diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise: