Flinterdun gesneden vismix

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 190 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tartaar van de brasserie

Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Sauce moutarde - Mosterdsaus

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Kalfsnier in mosterdsaus

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

mayonaise met tomaat en cognac

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten