Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Lamskotelet met citroen
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, honing, knoflook, korianderpoeder, lamskotelet, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, citroenrasp, citroenschil, gemalen komijn, gember, honing, knoflook, kokosmelk, koriander, munt, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, sojasaus, tahin, ui, vruchtensap, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Dressings en marinades: