Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfslever
- Ingrediënten:
- citroensap, hofmeesterboter, kalfslever, olie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, sjalot, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Provence: