Recept uit Keukendagboek 2:
Varkensvlees in melk met laurier
- Ingrediënten:
- citroen, knoflooktenen, melk, olie, varkensvlees, vet, vlees en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, ei, gekookte ham, ham, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, sjalot, tijm, ui, varkensgehakt, vlees, volle melk, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Solo Food:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees: