Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Gebraden lamsschouder
- Ingrediënten:
- knoflook, lamsschouder, olijfolie en rozemarijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, laurier, munt, olie, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: