Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, slagroom, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Elzas:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: