107 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloneifondgroenteknoflookkruidenlaurierolijfolieossenhaaspaprikapeperpeterselierode wijnrozemarijnrunderbouillonrundvleestomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Hele ossenhaas met een mosterdkorstje

Ingrediënten:
dijonmosterd, engels mosterdpoeder, grof zeezout, grove mosterd, olijfolie, ossenhaas, peterselie, pofaardappel, slablad, tijm en zonnebloemolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
sous-vide / rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Ossenhaas 1

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, cognac, knoflook, olijfolie, ossenhaas, rode wijn, sjalot en tijm

Soort:
rundvlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Beef Wellington

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, eidooier, paddestoel, ham, olijfolie, ossenhaas, peper en zout, rundvlees, tijm en water

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Beef Wellington van Gizzi Erskine

Ingrediënten:
bananensjalotten, bladerdeeg, bloem, eidooier, gehakt, olijfolie, ossenhaas, parmaham, bladpeterselie, portobello's, scharreleieren, tijm, knoflook, truffelolie en weidechampignons

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Ossenhaas, lever & bacon

Ingrediënten:
aardappel, ale, bacon, bier, bloem, bramenjam, citroentijm, engelse mosterdpoeder, kalfslever, kippenbouillon, melk, olijfolie, ontbijtspek, ossenhaas, rode ui, rozemarijn, spruitjes en worcestersaus

Soort:
vlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Runderlende

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolzaadolie, runderlende en tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Runderlende met peperkorst en venkelsalade met pecorino en truffel

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, dijonmosterd, grof zeezout, minivenkelknollen, olijfolie, pecorino, peterselie, rozemarijn, roze peperkorrels, runderlende, tijm, truffelolie en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Champignons, beef wellingtons en crostini’s

Ingrediënten:
ei, bladerdeeg, blauwe bessen, bosvruchtenjam, champignons, eigeel, flat iron steak, grof zeezout, olijfolie, slagroom, ossenhaas, paneermeel, roomboter, serranoham, stokbrood, tijm, knoflook, truffelmayonaise, uien, verse geitenkaas, peper en zout

Haal meer recepten op...