Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Şiş köfte - Rundergehakt op stokjes
- Ingrediënten:
- eidooier, gemalen komijn, kaneelpoeder, knoflook, rundergehakt, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bloem, boter, eidooier, kaneel, knoflook, koriander, mager rundergehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rundvlees, suiker, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Yo Kids:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit A little bite of Beddington:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: