Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, olie, olijfolie, peper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick uit Verrot lekker:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington: