Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, bloemkool, boter, citroen, citroensap, fruit, gember, groente, kaneel, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, specerijen, spinazie, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit I love groente:
Recept uit Speisekammer:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Turkse kookkunst:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: