Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, fruit, gember, kaneel, knoflook, koriander, melk, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs: