Dip van artisjokken, ingelegde citroen, Parmezaanse kaas en knofook (of niet)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 157 in Heerlijk Parijs .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjokken in joodse stijl

Een recept uit delicious. magazine - 2016-06

Artisjokkenchips

Een recept uit delicious. magazine - 2015-06

Gefrituurde artisjokken

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Artisjokken, Romeinse

Een recept uit delicious. magazine - 2016-06