Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Heerlijk Parijs

restaurants, winkels, recepten, tips

Een boek van Trish Deseine en Christian Sarramon

We hebben 20 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Heerlijk Parijs, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Heerlijk Parijs: winnaar Gourmand World Cookbook Award.

‘Heerlijk Parijs’ is de ultieme eetgids voor alle liefhebbers van foodshoppen, Parijs en de Franse keuken.

Na de persoonlijke stijlgids La Parisienne volgt nu de culinaire gids om je als een ‘Parisienne gourmande’ te leren gedragen. De gids sluit perfect aan bij de trend van dit moment: shoppen in een internationale stad, vervolgens lunchen en/of dineren om uiteindelijk huiswaarts te keren met een tas vol heerlijkheden.

Thrish Deseine deelt haar kennis en de geheimen van de Franse keuken en entertainen met stijl. Haar verzameling adressen voor foodies, in de stad en online, is een onmisbare bron voor wie wil eten in een van haar favoriete restaurants en de beste ingrediënten of keukengerei wil kopen. Ze geeft recepten voor een brunch, de feestdagen of een cocktailparty-met-eten, en vat al haar culinaire kennis en expertise samen in ‘tips voor fijnproevers’ - voor alles wat met eten en gastvrijheid à la Parisienne te maken heeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Heerlijk Parijs

Een greep uit de 20 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

Pastinaak, appel en ras el hanout

Ingrediënten:
appels, kookroom, l groentebouillon, pastinaak, ras el hanout, slagroom, water en zout en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

radijs met walnootroomkaas

Ingrediënten:
roomkaas, sardientjes, walnoten en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Ontbijt / brunch uit Heerlijk Parijs:

Zelfgemaakte chocoladegranola

Ingrediënten:
amandelen, chocolade, havermout, hazelnoten, kokosvlokken, pecannoten, pijnboompitten, pistachenoten en vloeibare honing

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Ontbijt / brunch / lunch uit Heerlijk Parijs:

Zelfgemaakte Nutella

Ingrediënten:
geblancheerde amandelen, hazelnoten, honing, melkchocolade, melkpoeder, pure chocolade en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Ontbijt / brunch / lunch uit Heerlijk Parijs:

Le ‘Crumbeul’

Ingrediënten:
bruine suiker, g bloem, gember, gezouten boter, havermout, peren en stemgember

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

Allumettes en ‘slakken’ van bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, groene pesto, kaas, karwijzaad, komijnzaad, maanzaad, peterselie, sesamzaad, tapenade en zout en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

Aardappel, honing en Speck

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, groentebouillon, ham, kookroom, slagroom, vloeibare honing, water en zout en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees