Gebakken foie gras en een puree van zoete aardappelen met miso

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 148 in Heerlijk Parijs .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zilveren aardappelen

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Salade van aardappelen, ontbijtspek en maïskorrels met notenmayonaise

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Aligout

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Papas arrugadas of verrimpelde aardappelen

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2