Gebraden kapoen met een vulling van zuurdesembrood, boter, hazelnoot en boudin blanc met truffel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 149 in Heerlijk Parijs .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vulling van kalfsborst met varkensgehakt en ham

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

gestoofde cime di rape

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Tomates à la provençale

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Gegrilde opengeklapte sardines

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug