Vulling van kalfsborst met varkensgehakt en ham

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 338 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebraden ham

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Rijstkroketten met verrassende vulling

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

arancine

Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Suppli - Krokante rijstballen

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten