Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Gember-rijstwijnazijndressing
- Ingrediënten:
- citroengras, gember, olijfolie, peper, rijstwijnazijn, sojasaus, suiker en zeezout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, boter, bruine suiker, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, olie, olijfolie, sesamolie, sojasaus, specerijen, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit I love groente:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / voorgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De Urban Cook:
Drinken uit De geur van witte rijst: