44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouquet garnidroge witte wijneendjeneverbeskipknoflookkonijnkruidnagellaurierlaurierbladolijfoliepeperrode wijnrozemarijnsjalottijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Ragout van damhert en ander wild

Ingrediënten:
bloem, boter, damhert, edelhert, marinade voor rood wild, peper, ree, tomatenpuree en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:

Gestoofd konijn met tomaten en kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogd eekhoorntjesbrood, kip, kippenbouillon, knoflook, konijn, peperkorrels, polenta, rode wijn, tomaat in blik, tomatenpuree en zongedroogde tomatenpasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Rehpfeffer - Reepeper

Ingrediënten:
cognac, gember, gerookt spek, jeneverbessen, kaneel, kruidnagel, laurier, mosterd, reeborst, reebout, reehals, rodebessengelei, rode wijn, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, wild, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Cassoulet

Ingrediënten:
broodkruim, cervelaatworst, eend, gans, ganzenlever, ganzenvet, kalkoen, knoflookworst, lamsschouder, meel, peper, tomaten, tomatenpuree, varkensrugspek en witte bonen

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / bouillon
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

Stoofpot van konijn met zilveruitjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bruine rietsuiker, kaneelstokje, knoflook, konijn, laurierblaadjes, olijfolie, pimentbessen, rode wijn, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse rozemarijn, water, wortels, zilveruitjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Stoofschotel van everzwijn

Ingrediënten:
bleekselderij, everzwijn, groentebouillon, jeneverbes, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, polenta, rode wijn, rundergehakt, tomaat en wortel

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gestoofd konijn met pruimen

Ingrediënten:
gedroogde pruimen, konijn, koriander, olijfolie, peper, ras el hanout, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Kwartelstoof

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, kwartel, olijfolie, pancetta, sjalot, tomatenpuree en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:

Gestoofd konijn

Ingrediënten:
kaneelstokje, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, piment, prei, rode ui, rode wijn, rodewijnazijn, sinaasappelschil, suiker, tomatenpassata, tomatenpuree, verse rozemarijn, verse tijm en wortel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Haas van de jagersvrouw - lepre alla cacciatora

Ingrediënten:
haas, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pittige rode wijn, tomatenpuree, verse marjoraan, verse salieblaadjes, verse tijm, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / feestdagen
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Gebraden konijn met tuinbonen

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, gekonfijte tomaten, gerookt buikspek, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, konijn, kropsla, marjolein, olijfolie, peper, prei, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinbonen, ui, water, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Recept uit Liever lokaal:

Duinkonijn gestoofd met bramen-chutney

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, boter, bramen, citroensap, hoofdzoete puntpaprikas, jeneverbes, konijnenboutjes, kruidnagelpoeder, laurier, lichte basterdsuiker, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, rozijnen, spek, steranijszaden, tomatenpuree, ui, vlierbessen en wildbouillon

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Haal meer recepten op...