Gesmoord konijn uiet Brive - bas rond de lapin à la gaillarde
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
Je vindt dit recept op pagina 250 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Registreer gratis!
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Rundvleesrolletjes - paupiettes de boeuf

Egg, Bacon and Wild Mushroom Fry Up - Gebakken ei met bacon en wilde paddestoelen

Gekonfijt konijn met dragon en eekhoorntjesbrood op zuurkool, hete bliksem met een schuimige jus van mosterd

Lams-quasi met truffel-peterseliepanade en knoflookjus - quasi d'agneau fermier du Quercy pané aux truffes et persil plat, jus d'ail en chemise
