Gesmoord konijn uiet Brive - bas rond de lapin à la gaillarde

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 250 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lams-quasi met truffel-peterseliepanade en knoflookjus - quasi d'agneau fermier du Quercy pané aux truffes et persil plat, jus d'ail en chemise

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Gekonfijt konijn met dragon en eekhoorntjesbrood op zuurkool, hete bliksem met een schuimige jus van mosterd

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Rundvleesrolletjes - paupiettes de boeuf

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Egg, Bacon and Wild Mushroom Fry Up - Gebakken ei met bacon en wilde paddestoelen

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book