Recept uit Solo Food:
Procureurstoof met rode wijn en laurier
- Ingrediënten:
- bleekselderij, tomaat, knoflook, laurierblaadjes, procureur, rode wijn, ui, verse rozemarijn en vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsbotten, kalfsschenkel, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit Jamie's Italie: