Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Harder met peterselie - cefalo al prezzemolo
- Ingrediënten:
- citroen, harder, knoflook, olijfolie, peper, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, laurierblad, melk, olijfolie, peper, spaghetti, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Italië: