Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gehakt, knoflookmayonaise, knoflookpoeder, kruiden, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode ui, tomaat, ui, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Speisekammer:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Snack / snack of tussendoortje uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / bijgerecht uit Italië:
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken: