Snack of tussendoortje uit Arabia:
Sfouf met cacao en nootmuskaat
- Ingrediënten:
- amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- zoete hapjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, gember, gemberpoeder, kaneel, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vet, walnoten, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Arabia:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Recept uit NAJAT:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Zuur:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Recept uit Dressings en marinades:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / lunch / buffet / nagerecht uit Love your lunch:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bij de koffie uit Hip Holland:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta: