Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Flageolets met lamsvlees
- Ingrediënten:
- boter, flageolets, lamsvlees, laurier, margarine, peper, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: