Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroensap, droge witte wijn, ei, gruyère, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, spinazie, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van I love food & wine:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van Miss Fromage:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes: