Coquilles Saint-jacques d'Étretat

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 68 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / tussengerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Normandische oester met calva

Een recept uit  - de snelle keuken

Hazelnoten-honingsaus met ijs

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Gesauteerde appel

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Gebakken appel

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker