Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, bleekselderij, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, rozemarijn, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van Oh My Dish:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / nagerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks: