Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kool met boter - embeurrée de chou
- Ingrediënten:
- boter, peper, witte kool en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, kool, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Foodblabla:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Lunch / bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: