992 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijnkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierbladmelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnsjalotslagroomsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Lokerse paardenstoverij met laurier en witlofsalade

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, jeneverbessen, kervel, kruidnagel, laurier, luikse siroop, mayonaise, mosterdzaad, orval trappist, paardenvlees, peper, rode aalbessenconfituur, sjalot, tijm, ui, wit boerenbrood, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met boter

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Boterige opgebakken bonen

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, ganzenvoet, komijnpoeder, laurierblad, peper, pintobonen, rode bonen, ui en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Vislever in boter gepocheerd

Ingrediënten:
boter, citroentijm, druivenpitolie, dulse, eiwit, engelwortelzaad, hooi, kippenbouillon, korianderzaad, laurierblad, miniraapjes, peterselieolie, rendiermos, ui, water, witte wijn, zeeduivellever, zeekraalpoeder en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Gepocheerde kip met zout gekruide freekeh

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, freekeh, gemalen koriander, gemalen piment, amandel, kaneelstokje, kip, laurier, olijfolie, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Franse tong, kappertjes en bruine boter

Ingrediënten:
boter, extra vergine olijfolie, franse tong, kappertjes, knoflook, laurier, peterselie, tongschar, zeezout en zuurdesembrood

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Espetada

Ingrediënten:
boter, grof zout, knoflook, laurier, olijfolie, ossenhaas en paprikapoeder

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:

Zalige gerookte schelvis met ei en spinazie op toast

Ingrediënten:
boter, citroen, gentlemen's relish, gerookte schelvisfilet, laurier, mosterdpoeder, nootmuskaat, peper, spinazie, wit boerenbrood, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...