Recept uit Koken voor elke dag:
Snoekbaarsfilet met saffraan en dille
- Ingrediënten:
- citroen, dille, koffieroom, komkommer, saffraan, sjalotjes, snoekbaarsfilet, tomaten, vetstof, visbouillon en witte wijn
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruiden, laurierblad, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode paprika, rode ui, specerijen, tomatenpuree, ui, venkelzaad, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Recept uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis: