Recept uit De grote Kleyn:
Fegato alla Veneziana - Kalfslever met ui
- Ingrediënten:
- kalfslever, peterselie, roomboter en ui
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroensap, ei, fruit, groente, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De grote Kleyn:
Recept uit Spis:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Solo Food:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express: