Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Heerlijk simpel:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Bijgerecht / basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Lunch / bijgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken: