Gemarineerde zeelt met kruiden - tinca in carpione alle erbe

Je vindt dit recept op pagina 797 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gestoofde heek met mosselen in groene saus - merlu braisé aux coquillages, sauce verte

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Kikkerbilletjes met knoflooksaus

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Aspergegrissini met bagna cauda

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Gemarineerde snijbiet

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten