226 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebotercitroencitroensapeigroentelaurierlaurierbladolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode uirozemarijnstokbroodtijmtomaatuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Bruschetta met bleekselderij en blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, bleekselderij, brood, extra vierge-olijfolie, honing, knoflook, koolzaadolie, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Ribolitta - Brood en bonensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, ciabatta, extra vergine olijfolie, gedroogde cannellinibonen, knoflook, palmkool, rode ui, rozemarijn, savooiekool, tomatenpuree, toscaan brood, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Hassans bleekselderij-wittebonensoep met tomaat en karwij

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, cannellinibonen, citroensap, karwijzaad, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, peper, radijs, rucola, selderijzout, tomaat, turks brood, zout, zuring en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Plat brood met lamsvlees en paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, boter, brood, chilivlokken, chorizo, dragonblaadjes, walnoten, granaatappelpitten, groene olijven, kip, knoflook, munt, olijven, omelet, paddenstoelen, peterselie, pijnboompitten, slabladeren, sojasaus, spek, uien, uitjes, witlof, worst, yoghurt, zout en 
zout en peper

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Turkse plattelandsoep met brood en karwijzaad

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, borlottibonen, karwijzaad, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, oud witbrood, pintobonen, tomaat, ui, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Ratatouille met geroosterd brood

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, basilicum, basilicum, courgette, courgette, gedroogde tijm, brood, groenten, knoflook, olijfolie, paprika, ratatouille, rode uien, tijm, knoflook, tijmblaadjes, tomaat, tomaten, tomatenblokjes en 
zout en peper

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Cassoulet met knoflook-peterselieworst

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, broodkruim, ganzenvet, gedroogde witte bonen, peterselie, gerookt spek, knoflooktenen, knoflookworstje, knoflookworstjes, kruidnagel, olijfolie, peper, tomaat, rodewijnazijn, sjalot, varkensribben, winterpeen, zout en zwoerd

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Kip met veertig tenen knoflook

Ingrediënten:
baguette, bleekselderij, kip, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, ui, verse peterselie, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gebraden lamsbout met een korst van knoflook en kruiden

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, droge sherry, fino sherry, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Broodsoep met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, brood, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Kaasfondue met crudités

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, brood, emmentaler, fontina, gruyère, kirsch, knoflook, krielaardappel in de schil, maïzena, paprika, radijs en witte wijn

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Drie tapas met boerenmeshanger

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boerenmeshanger, brood, ciabatta, knoflook, mosselen, olijfolie, oregano, paprika, salie, sjalot, tijm, tomatentapenade, witte wijn en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Aardappelen met selderij - patate e sedano

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, brood, gedroogde peperoncino, knoflook, olijfolie, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, bloemkool, boter, brood, knoflook, olijfolie en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:

Rauwe groenten met dipsaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bindsla, bleekselderij, bruinbrood, citroensap, dijonmosterd, honing, knoflook, olijfolie, rode paprika, rozemarijn, sesamzaad en venkel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Bonengerecht - favata

Ingrediënten:
bleekselderij, brood, gedroogde bonen, knoflook, pecorino, salsiccia, savooiekool, tomaat, ui, varkenspoot, verse dille, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Recept uit Jamie's Italie:

Mijn favoriete ribollita

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, brood, cannellinibonen, cavolo nero, gedroogde spaanse peper, knoflook, laurier, rode ui, tomaat, tomaat in blik, venkelzaad, wortel en zolfinibonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, brood, buffelmozzarella, cherrytomaten, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, komkommer, oregano, pecorino, radicchio, rode wijnazijn, romeinse sla, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...