44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobleekselderijcitroensapdillegemberpoedergroentehoningknoflookkomkommerkoolkorianderkurkumaolieolijfoliepreispecerijensuikertomaatuivetwaterwortelzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Bloemkool en sesamrijst in zoetzure saus

Ingrediënten:
bloemkool, suiker, zaden, hennepzaad, water, lente-uitjes, panko, plantaardige olie, rijstazijn, sojasaus, srirachasaus, tarwebloem, knoflook, zout, tomatenpuree, gember, zoetzure saus en zonnebloempitten

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Tafelzuur

Ingrediënten:
bieten, bleekselderij, bloemkool, ciderazijn, courgette, fijne tafelsuiker, gember, granny smith, grof zeezout, jeneverbessen, kardemompeul, komijnzaad, korianderzaad, laurier, mierikswortel, rabarber, selderijzaad, steranijszaden, venkel, wittewijnazijn en wortel

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Piccalilly

Ingrediënten:
azijn, bloem, bloemkool, courgette, gemberpoeder, keukenzout, komkommer, mosterdzaad, sperziebonen, suiker en zilveruitjes

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Captains's dinner piccalilly

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, cayennepeper, flespompoen, gemberpoeder, komkommer, kurkuma, maïzena, mosterdpoeder, nootmuskaat, rietsuiker, sperziebonen, water, zeezout en zilverui

Keuken:
Brits
Soort:
groente
Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:

Lentepickles

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, bloemkool, peterselie, witte peper, gemberpoeder, ketoembar, keukenzout, knolselderij, komkommer, koolraap, koolrabi, kristalsuiker, kurkuma, mosterdzaad, natuurazijn, tarwebloem en voorjaarsgroenten

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Recept uit Verrassende groentegerechten:

Mosterduien

Ingrediënten:
bloemkool, bruine suiker, gemberpoeder, inmaakkruiden, komkommer, korianderzaad, mosterd, rozijnen, tomaat, ui, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Belgian Pckles

Ingrediënten:
belgische mosterd, bloemkool, elixer d anvers, fleur de sel, geklaarde boter, gemberpoeder, groentebouillon, honing, kerriepoeder, kurkuma, laurier, maïzena, peper, snackkomkommer, verse augurk, water, witte wijnazijn en zilveruitjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / pickles
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Bijgerecht uit Maleisie:

Groenten in zoetzuur - atjar koening

Ingrediënten:
arachideolie, blanke azijn, bloemkool, broccoli, gemberwortel, groene spaanse peper, haricots verts, kerrie djawa, knoflook, koenjit, komkommer, kurkuma, milde kerrie, rode spaanse peper, sperziebonen, suiker, winterwortel, wortel en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
inmaak / vegetarisch / groente
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Gevulde pepers

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, bruin mosterdzaad, gedroogde garnalen, gedroogde garnalenpasta, gember, groene papaya pickles, groene pepers, grof gesneden komkommer, knoflook, komkommer, kool, olie, sjalot, sperziebonen, suiker, turmeriek, witte azijn, witte radijs en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
inmaak
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Zalmsoep

Ingrediënten:
aardappels, anijssterren, augurk, augurk, bloemkool, boter, citroensap, dille, gember, water, koolraap, olie, prei, rode chilipeper, knoflook, ui, varkensgehakt, verjus, vissaus, water, wittewijnazijn, yoghurt, zalm, zout en zure room

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Bijgerecht uit Jamie's Amerika:

Snelle kimchi met pit

Ingrediënten:
azijn, gedroogde rode spaanse peper, gember, knoflook, kool, lichte rietsuiker, sesamolie, steranijs, szechuanpeper en zeezout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Piccalilly van groenten

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, broccoli, courgette, gemberpoeder, groenten, kurkuma, maïzena, mosterdpoeder, suiker, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, arachideolie, boerenkool, citroensap, gember, kikkererwten, kokosmelk, kool, koriander, rijstwijnazijn, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:

Pokébowl met tonijn

Ingrediënten:
avocado, bloemkoolrijst, chilipeper, citroensap, coconut aminos, gember, ghee, kokosazijn, kokosolie, komkommer, lente-ui, limoensap, olijfolie, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, sriracha, verse tonijn en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Zelf piccalilly maken

Ingrediënten:
augurk, azijn, bloem, bloemkool, dijonmosterd, dille, bloem, gember, groenten, zout, ingelegde groenten, kerrie, kerriepoeder, water, komkommer, koolraap, kruiden, kurkuma, meiknol, mosterd, olie, paprika, pastinaak, peterselie, piccalilly, prei, stamppot, suiker, water, wortel, wortels, zilveruitjes en zonnebloemolie

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...