Ossenworst van het Waardse Rund met piccalilly en kaaskletskop
Een recept van Marianne Meijerink, Ina van Wijngaarden en M. Meijerink.
Je vindt dit recept op pagina 135 in Wat het Groene Hart schaft .
- Gang:
- voorgerecht
Ingrediënten
- azijn
- bloemkoolroosjes
- cornichons
- gembervocht
- jonge boerenkaas
- kerriepoeder
- knolselderij
- mayonaise
- mosterd
- nootmuskaat
- olie
- oude boerenkaas
- paprika
- rucola
- runderlende
- tabasco
- witte wijnazijn
- wortel
- zilveruitjes
- zout
- zure room
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.