Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bruine suiker, gember, honing, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, sojasaus, specerijen, spinazie, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Varkensvlees:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Gesund Geniessen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Groot handboek sauzen: