Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lichte sojasaus, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Thug kitchen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken: