240 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbladpeterseliebloembotercitroendilledragoneikervelknoflookkruidenmayonaisemosterdmuntoliepeperpeterseliesjalottijmuiwaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:

Speltsalade met jonge bieslook, appel en pompoen

Ingrediënten:
appelazijn, bieslook, citroensap, goudreinet, olie, pijnboompitten, pompoen, pompoenpitten, speltkorrels, troebel appelsap en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / groente
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zalmtartaar

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, olijfolie, peper, wittewijnazijn, zalmfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Soort van caesar salad

Ingrediënten:
avocado, bieslook, boterham, citroensap, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, honing, little gem en parmezaanse kaas

Soort:
groente
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Dungesneden stokvisfilet

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bernagie, bieslook, citroensap, knoflook, olijfolie, stokvisfilet, veldsla, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Crudite di pere e melone

Ingrediënten:
balsamicoazijn, balsamicocreme, belegen schapenkaas, bieslook, cantaloupemeloen, castelmango-kaas, citroensap, extra vergine olijfolie, fossa kaas, honing en peer

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Steurtartaar

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, kappertjes, olijfolie, peper, sjalot, steurfilet, toast, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalfstartaar met mosterd-cognacsaus

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroensap, cognac, dijonmosterd, kalfsfilet, krulpeterselie, olijfolie, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

koud kunstje

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, groene olijven, groentebouillonblokje, grove mosterd, kerstomaat, komkommer, olijfolie, pasta en zwarte olijven

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Cocktail met geroosterde garnalen

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, garnaal, ijsbergsla, mango, mayonaise, olijfolie, slagroom, tomatenketchup en worcestersaus

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Quinoataboulé

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, cherrytomaten, citroenrasp, citroensap, feta, libanese broodjes, munt, olijfolie, plat brood, witte quinoa en yoghurtkaas

Soort:
salade / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Met noedels en kruiden gevulde kwartel

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, fijne eiernoedels, geklaarde boter, honing, knoflook, kwartels, lente-ui, lichte sojasaus en olijfolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Yoghurt-kruidenssaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, room, rozemarijn, tijm en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Chez Adriaan:

Basisrecept aardappelsalade

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, kervel, kruimige aardappels, lavas, olijfolie, peterselie, wijnazijn en 
zout en peper

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Kruidenkazen

Ingrediënten:
bieslook, brandnetel, cayennepeper, citroensap, harissa, jalapeñopeper, karnemelk, korianderzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, provençaalse kruiden, tijm, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Allerlekkerst Zomer

Diner / voorgerecht uit Allerlekkerst Zomer:

Frisse salade met garnalen en avocado

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, extra vergine olijfolie, gedroogde dragon, hollandse garnalen, lollo blondo, mayonaise en yoghurt

Keuken:
Nederlands / Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing

Ingrediënten:
babybietjes, bieslook, citroensap, dille, knoflook, laurier, olijfolie, rucola, tijm, volle yoghurt, walnoten, waterkers, zeezout, zure room en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...