Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsvlees, gevuld
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Melk & dadels: