Recept uit Margriet kookboek:
Kalfslever met citroen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfslever, margarine, peterselie en ui
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, augurk, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, crème fraîche, eidooier, kalfsvlees, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal: