Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept uit El Bulli:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag: